Zeg, moet je horen...

Zeg, moet je horen...…..is de titel van onze bundel met liedjes voor kinder- en jeugdkoren. Het zijn themaliederen die op veel verschillende momenten in het jaar kunnen worden gebruikt zowel op school als in de kerk.
We zijn bij het schrijven van de liedteksten uitgegaan van wat kinderen aanspreekt.
Ze geven het gevoel en de belevingswereld van kinderen weer en laten zien dat je in het leven vaak zelf invloed hebt op hoe het leven en de wereld eruit zien. Op een begrijpelijke en niet kinderachtige manier hebben we geprobeerd uitleg te geven aan kerkelijke thema’s. Uitgangspunt is steeds dat het leven en geloven in jezelf begint en niet ongrijpbaar is. De muziek sluit helemaal aan bij het thema en de sfeer van de liedjes en nodigt uit tot zingen. Je hoort nu een fragment uit Vrede-Vrijheid-Vriendschap.
De bundel omvat naast de bladmuziek/tekst voor de veertien liedjes, als extra bijlage de "kale" teksten, geschikt voor kinderen die het notenlezen nog niet machtig zijn.
De dubbel-CD bij deze bundel bevat alle veertien liedjes, zowel vocaal/instumentaal (cd-1), als instrumentaal (cd-2) dat laatste is vooral bij het gebruik in situaties zonder begeleiding (in de klas!) erg handig

Over de liedjes:

Bundel en CD zijn verkrijgbaar bij BLOM: