Verbondenheid

Verbondenheid"Verbondenheid" ontstond aanvankelijk als een compositieopdracht van het jubilerende koor Double Vision uit Rijssen. Christel hertaalde de vaste liturgische gezongen uit de traditionele mis. Heiko en Ruud namen de muziek voor hun rekening, elk de helft. De beide heren hebben het daar later niet bij gelaten, maar hebben ieder dat deel dat ze eerder nog niet "onder handen" hadden, alsnog van eigen muziek voorzien. Zo ontstonden dus twéé missen op dezelfde tekst. Het resultaat is vastgelegd in de bundel "Verbondenheid".
Ingesloten in de bundel treft u bovendien een CD met "huiskameropnamen" aan van de mis zoals die later door Double Vision bij haar jubileum werd uitgevoerd. Dat is dus één van de vele keuzen die u voor een complete mis uit deze bundel kunt maken. U hoort nu een fragment uit het kyrie van Heiko en Christel.

Christel over de liedteksten:

De bundel, met ingesloten een CD waarop "huiskameropnamen" van één van de mogelijke muzikale combinaties, dus één complete mis, is verkrijgbaar bij BLOM voor 17,50 euro.
YouTube playlist voor deze CD