Nieuws

Nieuwe CD: Zie Mij Staan

Er is na een stilte van enkele jaren weer een CD van BLOM verschenen. De titel is "Zie Mij Staan".
Natuurlijk is dat een vraag die we elkaar allemaal mogen stellen, én die velen in geloof stellen aan de Eeuwige.
Op zondag 29 november 2015 was de presentatie in het Dorpstheater van Wormer voor een publiek van zo'n 100 belangstellenden.
Bekijk hier een foto-impressie.
De CD is op de gebruikelijke wijze te bestellen. Ga naar 'producties' om er meer over te lezen.
De bijbehorende bundel is nog niet gereed maar zal naar verwachting over enige tijd beschikbaar zijn.

Een video met foto's van de presentatie, mét de muziek van de titelsong "Zie Mij Staan" vind u hier

BLOM workshop in Groenlo op 6 november 2010

Op uitnodiging van het gemengd koor van de parochie van de Nieuwe Calixtuskerk in Groenlo heeft Heiko Oosterbeek op 6 november 2010 zijn versie van de mis "Verbondenheid" met hen ingestudeerd. Een leuk initiatief, zo'n workshop, waarin zangers in korte tijd met een flink stuk nieuw repertoire konden kennismaken. Hieronder vind je een kort filmpje. Méér van zulke filmpjes hier.

BLOM zangdag bijzonder geslaagd Op zondag 25 januari 2009 organiseerde Blom Producties voor de tweede keer de Blom Zangdag! De officiele telling leert dat er niet minder dan 128 enthousiaste zangers uit heel het land meezongen tijdens de afsluitende uitvoering van de ingestudeerde nummers. En dat klonk verbazingwekkend fraai. En dat, terwijl de negen nummers in net iets meer dan een uur werden aangeleerd! Zo zie je maar wat je bereiken kunt met gemotiveerde zangers onder leiding van inspirerende dirigenten. Dat waren overigens onze eigen Christel, en de gastdirigenten Lieke Mol en René Domen. Als begeleiders op piano traden op onze Ruud en Heiko en Folkert Oosterbeek.
Wij hebben erg genoten van dit bijzondere evenement, dat we vast nog eens gaan herhalen. Het was hartverwarmend te zien hoeveel belangstelling er is voor ons werk. Een foto-impressie van de dag vindt u hier. En een bespreking in het Noord Hollands Dagblad hier.

Wereldpremiere in Rijssen

Op 15 november viert het koor Double Vision uit Rijssen zijn 40-jarig jubileum. Ter ere daarvan kreeg BLOM de eervolle opdracht een mis te schrijven. Dat werd de mis "Verbondenheid", die nu dus op 15 november zijn wereldpremiere beleeft. Het materiaal op enig moment na het jubileum ook door BLOM worden uitgegeven.

Blom in de pers

Martin Hoondert besprak het Onze Vader door Heiko Oosterbeek, in Eredienstvaardig van augustus 2006 in lovende bewoordingen. Lees het zelf
In het NHD (zaanstreek) stond op 28 september 2007 een interview met de BLOMleden. Lees hier hier.