Welkom

Welkom op de site van BLOM producties. Met deze site hopen wij u te inspireren met onze levensbeschouwelijke muziekcomposities voor jongeren- en thematische koren.

In onze muziek proberen wij uitvoerders en luisteraars te raken. Dit doen wij door laagdrempelige teksten waarin tot uitdrukking komt dat God of het goddelijke zich tussen mensen bevindt. Deze teksten worden op creatieve wijze ondersteund door de melodieën die toegankelijk zijn en goed in het gehoor liggen. De muziek is gebaseerd op allerlei muziekstijlen uit de wereldmuziek stromingen; Joodse, Spaanse, Zuid-Amerikaanse invloeden, alles komt aan bod. Voor vrijwel iedere viering, dienst of andersoortige uitvoering is er een lied of acclamatie van ons beschikbaar. Veruit de meeste liederen zijn meerstemmig, maar kunnen meestal ook éénstemmig worden uitgevoerd.

In 2015 zag de laatste productie van BLOM het levenslicht. Als creatievelingen achter BLOM zijn we niet gestopt, wel hebben wij ons in verschillende richtingen ontwikkeld. Heiko Oosterbeek is zich gaan toeleggen op andere activiteiten en maakt geen onderdeel meer uit van BLOM producties. Deze bestaat vandaag de dag nog uit Ruud Luttikhuizen en Christel Bakker.

Onze muziek voorraad is niet onuitputtelijk en door de wisseling in de samenstelling van het BLOM team, kan het voorkomen dat we niet al het materiaal direct beschikbaar hebben. Voor zover de voorraad strekt kunt u bij ons via het secretariaat CD's en vooral: bundels bladmuziek bestellen.

Wanneer u uw bestelling doorgeeft hoort u of we u uit onze voorraad kunnen bedienen. Wanneer dat niet zo is, en u wilt tóch graag uit het repertoire putten, laat dat ons dan weten. Misschien valt er dan nog wel een mouw aan te passen. Wij zullen hoe dan ook ons uiterste best doen om aan uw vraag tegemoet te komen.

Omdat CD's niet meer de primaire vorm zijn waarin muziek vandag de dag tot ons komt, hebben we besloten de beschikbare CD-opnames ook via YouTube beschikbaar te stellen voor belangstellenden. Maak er gebruik van voor de koorpraktijk, maar realiseert u zich dat het copyright van de werken en de uitvoering daarvan in de opnames bij BLOM blijft berusten.

Klik hier voor de YouTube speellijsten.

Christel Bakker
Ruud Luttikhuizen