Onze producties: Bundels en CD's

Verbondenheid

"Zie Mij Staan"

CD; uitgave 2015
Een bijzondere CD waar we bijgestaan worden door muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Een contrabassist, een drummer, een saxofonist, een celliste, een flamencogitarist, een operazanger, een klassieke zangeres en 2 musical zangeressen. Dat geeft prachtige cross-overs!

Lees en luister hier verder

Verbondenheid

"Hier komen wij Thuis"

Bundel en CD; uitgaven 2011
Een bundel met liederen voor jeugd- en jongerenkoren, grotendeels éénstemmig. Natuurlijk zijn de teksten en de muziek in veel gevallen ook aansprekend voor andere koren. In de bundel zijn een drietal kerst/nieuwjaarsliedjes opgenomen. De CD is deels uitgevoerd met combo. Van dié tracks bevat de CD als bonusmateriaal ook de instrumentale versies.

Lees en luister hier verder

Verbondenheid

"Verbondenheid"

Bundel en CD; uitgaven 2009
Eigentijdse bewoordingen en muziek voor de traditionele mis: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus en het Agnus Dei. De woorden van Christel zijn door zowel Ruud als door Heiko elk op eigen wijze op muziek gezet. Dit levert dus twéé boeiende opvattingen op van de mis.
In de bundel is een CD met "huiskamer"-opnamen van één van de mogelijke combinaties van Heiko's en Ruuds werk ingesloten.

Lees en luister hier verder

Levend Houden

"Levend Houden"

Bundel en CD; uitgaven 2008/2009
Een bundel met een prachtige cyclus liederen rond pasen en pinksteren.
Beginnend met de uitbundigheid (maar ook de twijfel en angst) van palmpasen gaat de bundel langs de belangrijke momenten van de goede week naar de vastbeslotenheid en hoop van het pinksterlied "Levend Houden" dat ook de titel aan de bundel geeft:
"Waar wij ook zijn geweest, woestijn of paradijs, wij zullen levend houden Gods woord en geest."

Lees en luister hier verder

Zeg, moet je horen...

"Zeg, moet je horen..."

Bundel, uitgave 2006; dubbel-cd, uitgave 2007
Bundel met liedjes voor kinder- en jeugdkoren. Themaliederen die op veel verschillende momenten in het jaar kunnen worden gebruikt zowel op school als in de kerk. Ze geven het gevoel en de belevingswereld van kinderen weer. Op een begrijpelijke en niet kinderachtige manier hebben we geprobeerd uitleg te geven aan kerkelijke thema’s. De muziek sluit helemaal aan bij het thema en de sfeer van de liedjes en nodigt uit tot zingen.

Lees en luister hier verder.


Met Zijn stroming mee

"Met Zijn stroming mee"

Bundel, uitgave 2005; CD, uitgave 2006
De bundel "Met Zijn stroming mee" omvat qua stemming, gebruiksmogelijkheden en toegankelijkheid een zeer divers scala - van verstilde melodieen tot bossa nova - aan liederen voor de koorpraktijk.

Lees en luister hier verder.


Door de ogen van.... In stof geschreven

CD, uitgave 2005; 2 bundels, uitgave 2004.
"Door de ogen van..." is een muzikaal kerstverhaal waarin het bekende kerstverhaal vanuit een menselijk en emotioneel oogpunt is benaderd.
"In stof geschreven" omvat twee versies van het "Onze Vader" en een reeks acclamaties die bruikbaar zijn op verschillende momenten tijdens de vieringen. Luister en lees hier verder

Zomaar Onderweg

Zomaar Onderweg

CD, uitgave 2002; bundel, uitgave 2000.
In de bundel en op de CD 'zomaar onderweg' zijn 11 jongerenkoorliederen opgenomen. De liederen zijn in diverse (thema) vieringen te gebruiken. Lees en luister hier verder.

 

© copyright.